Onder 19 vandaag gekwalificeerd voor elite groep

849px-uefa_u-19_womens_european_championship-svg1De meiden van bondscoach Jessica Torny hebben inmiddels 6 punten uit 2 wedstrijden, nul tegen en 10 doelpunten voor!

Ze spelen vandaag, aftrap om 13:00 uur, tegen Turkije dat ook evenveel punten heeft maar een doelsaldo van plus 4. De nummers 1 en 2 gaan direct door naar de loting van de elite groepsfase die of tussen 3 en 11 april 2017 of tussen 5 en 13 juni 2017 gespeeld gaan worden.

De andere laatste wedstrijd in deze poule is tussen Bulgarije tegen Moldavië, beide nog in ontwikkeling en op hetzelfde tijdstip.

De teams van Frankrijk, Engeland en Duitsland zitten al in de elite ronde op basis van hun best-ranked posities. Naast deze 3, 11 groepswinnaars en de beste nummers 2 van de elite ronde plaatsen zich voor de elite ronde. De elite ronde bestaat uit 6 groepen van 4 landenteams.

Finally, de 6 groepswinnaars en de beste nummer 2 plaats zich voor het eindtoernooi dat in Noord-Ierland plaats gaat vinden. Het eindtoernooi is van 8 tot 20 augustus en het is het 1e vrouwentoernooi van dit land.

Het bericht Onder 19 vandaag gekwalificeerd voor elite groep verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!