Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO Den Haag is goed bezig

wist-ik-nietOndanks dat het vrouwenvoetbal nog steeds snel groeit, is het nog best lastig om daar commercieel een goed verhaal van te maken. De Eredivisie Vrouwen heeft vooralsnog geen grote (sponsor)namen aan zich kunnen koppelen, ondanks dit nog grotendeels ongeclaimde domein en de prachtige mogelijkheden die er liggen. Op lokaal niveau is het werven van sponsoren niet makkelijker, maar soms zijn er verrassend mooie combinaties. De combinatie tussen Solid Online (hoofdsponsor) en ADO Den Haag Vrouwen is er zo één. Zo mooi dat het zelfs een SponsorRing 2016 nominatie heeft opgeleverd! Klik hier voor het hele verhaal.

Het bericht ADO Den Haag is goed bezig verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.