Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Duitsland is vanmiddag de volgende tegenstander

Aankomende zomer komt ook Duitsland (Olympisch kampioen) naar ons toe voor het EK 2017 (WEURO2017). En ook zij spelen oefenwedstrijden en één daarvan is gewoon lekker tegen ons. En voor ons Oranjeteam is dit ook een mooie graadmeter. De aftrap is al om 16:10 uur en de speellocatie is de Scholz Arena in Aalen, capaciteit van 14.500 toeschouwers.

Het Duits voetbal herbergt vele bekende namen zoals Birgit Prinz, Nadine Angerer, Anja Mittag, Steffi Jones, Silvia Neid, Celia Sasic, Alexandra Popp, Dzsenifer Marozsan, Leonie Maier en maar niet uitsluitend Lena Goesling etc. Op het net veel te vinden over de geweldige vrouwenvoetbal geschiedenis van onze Oosterburen. De wedstrijd is live te zien op Fox Sports en op 2 Duitse kanalen.

Het bericht Duitsland is vanmiddag de volgende tegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *