Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PEC Zwolle vrijdag tegen PSV

poster-pec-psvVrijdagavond speelt PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen de vrouwenselectie van PSV. Het belooft een spannend duel te worden. Dit, aangezien beide elftallen dichtbij elkaar staan in de Eredivisie Vrouwen. De Eindhovenaren hebben vier punten meer bij elkaar gesprokkeld. Jongeren tot en met zestien jaar en seizoenkaarthouders (mannenselectie) kunnen dit duel gratis naar binnen.

Ben jij er ook bij om de Zwollenaren aan te moedigen? Meer informatie over het aanschaffen van de tickets vind je in de afbeelding hieronder. Let wel op: ook als je gratis naar binnen komt moet je een e-ticket uitprinten via deze link (klik hier).

Het bericht PEC Zwolle vrijdag tegen PSV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *