Heerenveense Boys heeft 1e prijs voor het grijpen

heerenveense-boys-actieHeerenveense Boys staat twee punten voor op Be Quick’28 II en SC Stiens. Een goed begin is het halve werk, maar de eerste periodetitel is bij winst op Hollandscheveld binnen, en dat is voor elke club lekker voor de rest van het seizoen. Be Quick’28 II en SC Stiens spelen ook thuis, op papier moeten ze beide ook kunnen winnen.

Onderin de stand de topper tussen Be Quick Dokkum en Annaparochie in een mooie Friese derby. In de middenmoot staat The Knickerbockers thuis tegen Vitesse’63 op het programma, de winnaar blijft/gaat naar de top vijf, de verliezer moet oppassen voor de gevaarlijke negende plaats. Het programma:

12:00 Be Quick’28 II – ONS Sneek
14:30 The Knickerbockers – Vitesse’63
15:00 Be Quick’28 Dokkum – Annaparochie
15:00 ASC’62 – Oranje Nassau II
15:00 SC Stiens – De Weide
15:30 Heerenveense Boys – Hollandscheveld

Het bericht Heerenveense Boys heeft 1e prijs voor het grijpen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!