Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje Onder 17 straks tegen Noorwegen

marleen wissinkAlles komt nu aan op deze wedstrijd tegen Noorwegen. Een eerste plaats levert de zekerheid van de meest gunstige loting op. Na de 6-0 tegen Moldaviƫ kwam Noorwegen tegen Bulgarije ook nu niet verder dan 0-4. Nederland heeft in het laatste duel daarom aan een gelijkspel genoeg voor de winst in de poule.

Vorig jaar won Noorwegen met Onder 16 het Nordic. Oranje Onder 17 met flink aan de bak.

Het EK vindt plaats in mei 2017 in Tsjechiƫ. In dit kwalificatietoernooi strijden 44 landen om een plek in de volgende kwalificatieronde. De eerste twee van de poule plaatsen zich voor de Eliteronde en ook de beste nummers drie gaan mee.

13:00 tussenstand Nederland – Noorwegen

Het bericht Oranje Onder 17 straks tegen Noorwegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.