Spanning bij Odysseus’91 en Reiger Boys

logo-reiger-boysodysseus-balOdysseus’91 en Reiger Boys staan beide bovenaan met 16 punten. De eerste periodetitel staat zaterdag op het spel, Odysseus’91 heeft een iets beter doelsaldo en dat zal uiteindelijk de doorslag geven mochten beide clubs winnen. Klarenbeek heeft nog en kleine kans op deze eerste prijs, maar uit tegen Smerdiek zal al moeilijk genoeg worden. Berkel is toe aan een overwinning, Wartburgia II komt op bezoek. Ook belangrijk onderin de stand is de wedstrijd DSS tegen Rhoon. FC Rijnvogels gaat naar Unicum. Het programma:

11:15 Barendrecht VR 2 – Reiger Boys
12:30 Odysseus’91 – IJFC
13:00 Smerdiek – Klarenbeek
14:45 DSS – VV Rhoon
15:00 Berkel – Wartburgia VR 2
15:00 Unicum – FC Rijnvogels

Het bericht Spanning bij Odysseus’91 en Reiger Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!