Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wie zijn er bij de Onder 17 door naar de elite ronde

wissink-paardNaast Nederland en Noorwegen zijn de volgende teams door naar de loting voor de Elite ronde: Denemarken, Zwitserland, Griekenland, Zweden, Polen, Hongarije, Frankrijk, Schotland, Duitsland, Wales, België, Servië, Oostenrijk en Bosnië en Herzegovina.

Er zijn nog 3 groepen waar de wedstrijden deze week afgerond gaan worden. Spanje zit al in de elite ronde en het organiserend land, Tsjechië, zien we op het toernooi zelf. De loting is op 11 november en de elite ronde gaan medio lente gespeeld worden.

In groep 5 spelen Finland, Georgië, Italië en Portugal van 26 tot en met 31 oktober haar poulewedstrijden. Engeland, Litouwen, Rusland en Slovenië vormen groep 8 en mogen tussen 24 tot en met 29 oktober tegen elkaar uitmaken wie 1 en 2 gaan worden. Engeland is al lekker gestart door haar 1e wedstrijd met 14-0 van Litouwen te winnen. En groep 10 met Faeröer Eilanden, Republiek van Ierland, IJsland en Wit-Rusland begint het toernooi pas vanmiddag tot en met 31 oktober.

Een kleine greep uit de landenteams die tot nu toe de meeste doelpunten in de voorronde wist te maken: Frankrijk (25), Nederland (24), Duitsland (16), Oostenrijk (15), Polen (13), Denemarken (12), Schotland (12) en Noorwegen (10).

Het bericht Wie zijn er bij de Onder 17 door naar de elite ronde verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *