Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

District Noord: uitwedstrijden voor TKB en ON VR 2

logo KNVB BekerThe Knickerbockers heeft in district Noord SC Bolsward geloot, Oranje Nassau vrouwen 2 gaat op bezoek bij VV Helpman. Nog drie clubs uit de derde klassen zitten in de beker, Nieuw-Roden, VV Helpman en SC Emmeloord. Heerenveense Boys en Vitesse’63 zitten al in de kwartfinale.

Gisteren werd Be Quick Dokkum – MKV’29 wederom niet gespeeld, MKV’29 kwam voor de tweede keer niet opdagen en is uit het bekertoernooi gezet. De loting voor de tussenronde voor zaterdag 17 december zie je hier.

Het bericht District Noord: uitwedstrijden voor TKB en ON VR 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *