District Noord: uitwedstrijden voor TKB en ON VR 2

logo KNVB BekerThe Knickerbockers heeft in district Noord SC Bolsward geloot, Oranje Nassau vrouwen 2 gaat op bezoek bij VV Helpman. Nog drie clubs uit de derde klassen zitten in de beker, Nieuw-Roden, VV Helpman en SC Emmeloord. Heerenveense Boys en Vitesse’63 zitten al in de kwartfinale.

Gisteren werd Be Quick Dokkum – MKV’29 wederom niet gespeeld, MKV’29 kwam voor de tweede keer niet opdagen en is uit het bekertoernooi gezet. De loting voor de tussenronde voor zaterdag 17 december zie je hier.

Het bericht District Noord: uitwedstrijden voor TKB en ON VR 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!