Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jong ADO Den Haag op bezoek in Amsterdam

eldenia-eindelijkWe zijn toe aan de achtste speelronde in de topklasse. Ter Leede en Jong ADO Den Haag staan bovenaan met 16 punten. Ter Leede speelt thuis tegen SC Woezik, Jong ADO Den Haag krijgt het moeilijk uit tegen Buitenveldert, maar de Haagse talenten zijn in uitwedstrijden nog ongeslagen. Jong Telstar volgt op 1 punt, Nu wacht een uitwedstrijd tegen Eldenia. Twee clubs staan op 12 punten, DTS Ede en Saestum, ze spelen tegen elkaar. DTS heeft thuis alles gewonnen, doelsaldo 23-2. Saestum verloor buiten Zeist nog geen enkele wedstrijd. Barendrecht tegen RKHVV is een degradatietopper, RVVH hoopt op de tweede overwinning, Wartburgia kan bij winst een sprong maken in de stand. Het programma:

14:00 Buitenveldert – Jong ADO Den Haag
14:00 RVVH – Wartburgia
14:30 Barendrecht – RKHVV
15:00 Ter Leede – SC Woezik
15:00 DTS Ede – Saestum
17:15 Eldenia – Jong Telstar

Het bericht Jong ADO Den Haag op bezoek in Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *