Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kom jij morgen ook naar Tilburg?

uitnodiging-tilburg

Kom naar het Meidenvoetbalfestival op vrijdag 28 oktober in Tilburg! Het EK Vrouwenvoetbal vindt volgend jaar plaats in Nederland en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Tilburg! Kom samen met je vriendinnen naar het WEURO Voetbalfestival op vrijdag 28 oktober. Tijdens deze middag in de herfstvakantie organiseert de KNVB in samenwerking met de Gemeente Tilburg, Willem II, voetbalvereniging NLC (NOAD Longa Combinatie) en SC ’t Zand een leuk meidenvoetbalfestival.

Voor alle meiden in de leeftijd 6 tot en met 11 jaar wordt er een Vriendinnendag georganiseerd. In circuitvorm worden hierbij allerlei leuke voetbalspellen gespeeld. Elk voetballend meisje mag een vriendinnetje, buurmeisje of klasgenootje meenemen. Alle meiden van 12 tot en met 16 jaar kunnen vervolgens meedoen aan een meidenvoetbaltoernooi. Zowel voetballende als niet-voetballende meiden zijn welkom op het Voetbalfestival! Je mag zelfs je moeder meenemen, want voor haar wordt er ook een leuke voetbaltraining gegeven. Alle deelnemers gaan tot slot naar huis met een goedgevulde goodiebag en twee gratis kaartjes voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen op dinsdag 29 november in Tilburg!

Het bericht Kom jij morgen ook naar Tilburg? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.