Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RCL kan eerste prijs verdienen

rcl bijeenWint RCL thuis van SteDoCo dan is de eerste periodetitel binnen. Een mooi begin voor de club en voor de titelkandidaat, want dat is RCL toch wel. VIOD wacht af, ze spelen thuis tegen Sporting’70. VIOD won al vier wedstrijden met 1-0, ze scoren moeilijk, maar scoren tegen VIOD is al een zware opdracht voor de clubs.

SSS draait geweldig, nu wacht in Zeeland VV IJzendijke dat thuis al zes punten (van de acht totaal) wist te behalen. De Zwolse derby tussen Be Quick’28 en HTC staat op het programma, Ter Leede II gaat op jacht naar de tweede overwinning, maar tegenstander VV Heerenveen is uit nog ongeslagen. Oranje Nassau thuis tegen Jong PEC Zwolle wotdt spannend, Jong PEC heeft uit nog geen punten kunnen scoren, ON staat netjes op de vierde plaats. Het programma:

12:30 Ter Leede II – VV Heerenveen
14:30 VIOD – Sporting’70
14:30 RCL – SteDoCo
14:30 Be Quick’28 – HTC
15:00 Oranje Nassau – Jong PEC Zwolle
15:00 VV IJzendijke – SSS

Het bericht RCL kan eerste prijs verdienen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.