Welke club wil deze mooie affiche hebben?

gladbachBorussia Mönchengladbach  zoekt een gras of kunstgrasvoetbalveld met licht op een dinsdagavond in januari om tegen het CTO team van Eindhoven te spelen. De aanvang van de wedstrijd zou 19.00 uur moeten zijn.

Het veld zou moeten liggen tussen Venlo en Roermond. Een vereniging die vrouwenvoetbal eens goed wil promoten kan nu de kans krijgen met bv een voorwedstrijd van meisjes te laten spelen. Die vereniging die hier mogelijkheden in ziet kan contact opnemen met Hub Salden tel 06539422 Of info@hubsalden.nl

Het bericht Welke club wil deze mooie affiche hebben? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!