Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Enquête Adidas voetbalschoenen voor vrouwen

enqueteVoor de opleiding Business Studies op Hogeschool Inholland doet men onderzoek naar Adidas voetbalschoenen voor vrouwen. Om de productlijn van Adidas te verbeteren en te innoveren willen wij u graag een aantal vragen stellen over onze voetbalschoenenlijn voor vrouwen. Door het invullen van deze 3-5 minuten durende enquête helpt u Adidas om een betere kijk te krijgen op missende elementen voor de vrouwelijke voetballer. De enquête is volledig anoniem, klik hier om mee te doen.

Het bericht Enquête Adidas voetbalschoenen voor vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *