Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Berghuizen – VV Rigtersbleek gaat om een prijs

voorwedstrijd-berghuizenAlleen bij een overwinning van FC Berghuizen op VV Rigtersbleek is het feest in Oldenzaal, bij elk ander resultaat wint VV Rigtersbleek de eerste periodetitel, dit omdat het doelsaldo bepalend is. Beide clubs tegen elkaar op deze achtste speeldag, het kan niet beter. Witkampers staat op 3 punten van de twee koplopers, ze spelen thuis tegen Alcmaria Victrix. De Zweef gaat op jacht naar de vierde overwinning op rij, uit bij Velsen zijn er toch grote mogelijkheden. De afstand met de twee laatste clubs is al behoorlijk, zie hier, dus RKDEO, WVC en Eldenia VR 2 kunnen bij winst nog ruimer afstand nemen. Het programma:

11:00 RKVV Velsen – De Zweef
11:30 Eldenia VR 2 – SC Purmerland
12:00 Witkampers – Alcmaria Victrix
14:00 FC Berghuizen – VV Rigtersbleek
14:30 WVC – SDO
14:30 VV Hoogland – RKDEO

zondag-goed

 

Het bericht FC Berghuizen – VV Rigtersbleek gaat om een prijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *