Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nijnsel en DVC’26 op drempel van eerste prijs

tweede-klasseIn de zondag tweede klasse E valt de beslissing over het winnen van de eerste periodetitel later, pas na tien wedstrijden is het bekend omdat deze competitie uit elf clubs bestaat. In de tweede klasse F hebben we dertien clubs, de eerste periodetitel wordt opgemaakt na 12 wedstrijden.

Nijnsel/TV Reclame kan in de tweede klasse G bij winst op FC Eindhoven VR 2 de eerste prijs van het seizoen gaan winnen, Rood Wit’62 uit Helmond heeft ook nog een kans bij verlies van Nijnsel. En DVC’26 heeft aan een punt genoeg tegen Tubantia om de eerste periodetitel te gaan vieren. Maandag meer in het overzicht.

Het bericht Nijnsel en DVC’26 op drempel van eerste prijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *