Prachtig programma in de zondag hoofdklasse

poster-kolping

logo-zand-goedlogo-fortuna-wormerveer-goedEen prachtig programma zondag in de hoofdklasse. De eerste periodetitel gaat naar Fortuna Wormerveer of SC ’t Zand. FW heeft een veel beter doelsaldo en dat kan eventueel tellen. De club gaat naar FC Eindhoven (in vorm) terwijl SC ’t Zand thuis gaat spelen tegen Fortuna’54, ook niet makkelijk, maar wel een thuisvoordeel. Ook de andere vijf wedstrijden zijn van groot belang, kijk maar eens naar de stand. VV Maarssen moet kunnen winnen van Victoria Boys, de topper ook tussen Someren en Venlosche Boys, BTV vrouwen 2 moet scherp blijven, Nuenen of DSE tegen elkaar, de winnaar kan lucht krijgen in de stand, kortom, beleef het zondag hier weer mee. Het programma:

12:00 Someren – Venlosche Boys
12:00 SV Venray – Prinses Irene
14:00 Kolping Boys – Buitenveldert VR 2
14:00 VV Maarssen – Victoria Boys
14:30 Nuenen – DSE
14:30 SC ’t Zand – Fortuna’54
15:00 FC Eindhoven – Fortuna Wormerveer

Het bericht Prachtig programma in de zondag hoofdklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!