VV Bavel kijkt uit naar komst Bekkerveld

zondag-goed-1

logo bavelVV Bavel maakt zich op voor de komst van Bekkerveld. Wint VV Bavel deze thuiswedstrijd dan viert het de eerste periodetitel, en dat is mooi meegenomen voor de rest van het seizoen. Laat Bavel deze kans liggen dan kan Amstenrade bij winst op OVV’67 de eerste prijs van het seizoen pakken. FC Gelre moet winnen om bij te blijven in de top van het klassement, SSS’18 komt naar Wehl. Op de zevende plaats staat Nooit Gedacht met 8 punten, tegenstander BSC staat tiende met maar een punt minder, een belangrijke wedstrijd daar in Geffen. Het programma:

12:00 Nooit Gedacht – BSC
12:00 Baronie – VV Schijf
12:30 OVV’67 – Amstenrade
14:00 VDZ – VV Trekvogels
14:30 VV Bavel – Bekkerveld
14:30 FC Gelre – SSS’18

Het bericht VV Bavel kijkt uit naar komst Bekkerveld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!