Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De captain van de OranjeLeeuwinnen


Yes! Het is weer tijd voor Oranje. Wat een dromen, wat een vooruitzichten… Een EK in eigen land. We zijn bezig met de weg naar ons EK en maken gebruik van iedere FIFA periode om ons zo optimaal mogelijk voor te bereiden. Een nieuw trainingskamp met de allerbeste speelsters van Nederland.

Dit keer spelen we twee oefen interlands, beiden uit tegen Schotland en Duitsland. Ik leg m’n koffer op de band en check in voor de vlucht van Liverpool naar Amsterdam. Eerst nog 2 nachtjes naar huis, samenzijn met m’n ouders en vrienden, want een nadeel aan het spelen in een buitenlandse competitie is dat je niet vaak thuis bent. Lees hier verder.

Het bericht De captain van de OranjeLeeuwinnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *