De captain van de OranjeLeeuwinnen

Een foto die is geplaatst door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op


Yes! Het is weer tijd voor Oranje. Wat een dromen, wat een vooruitzichten… Een EK in eigen land. We zijn bezig met de weg naar ons EK en maken gebruik van iedere FIFA periode om ons zo optimaal mogelijk voor te bereiden. Een nieuw trainingskamp met de allerbeste speelsters van Nederland.

Dit keer spelen we twee oefen interlands, beiden uit tegen Schotland en Duitsland. Ik leg m’n koffer op de band en check in voor de vlucht van Liverpool naar Amsterdam. Eerst nog 2 nachtjes naar huis, samenzijn met m’n ouders en vrienden, want een nadeel aan het spelen in een buitenlandse competitie is dat je niet vaak thuis bent. Lees hier verder.

Het bericht De captain van de OranjeLeeuwinnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!