Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Interview met Bonita Theunissen (Achilles ’29)

Ook spraken wij heel kort met Judith Thijssen die voldoende aanknopingspunten ziet voor het vervolg: “Ondanks dat we niet hebben gewonnen wel weer een groei gezien” Ze gebruikt liever de woorden, ten opzichte van Bonita Theunissen, startpunt ipv bodem en vanuit dat perspectief ziet ze een positieve team ontwikkeling: “Je ziet ook dat het team steeds beter gaan te spelen en de situaties gaat herkennen”. En ziet voldoende ruimte voor Achilles ’29 om een positievere rol te gaan spelen in de resterende wedstrijden voor de play-offs.

Het bericht Interview met Bonita Theunissen (Achilles ’29) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *