Interview met Bonita Theunissen (Achilles ’29)

Ook spraken wij heel kort met Judith Thijssen die voldoende aanknopingspunten ziet voor het vervolg: “Ondanks dat we niet hebben gewonnen wel weer een groei gezien” Ze gebruikt liever de woorden, ten opzichte van Bonita Theunissen, startpunt ipv bodem en vanuit dat perspectief ziet ze een positieve team ontwikkeling: “Je ziet ook dat het team steeds beter gaan te spelen en de situaties gaat herkennen”. En ziet voldoende ruimte voor Achilles ’29 om een positievere rol te gaan spelen in de resterende wedstrijden voor de play-offs.

Het bericht Interview met Bonita Theunissen (Achilles ’29) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!