Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

BTV VR 3 op schema, OJC nieuwe koploper

logo btvDe tweede klasse E loopt niet naar wens, de competitieleider is er maar druk mee. Fortuna Wormerveer VR 2 kwam niet opdagen tegen FC Medemblik en krijgt drie punten in mindering. Koploper De Blokkers was vrij, BTV VR 3 won met 3-1 van Hillegom en blijft goed volgen. Winkel won met 2-1 van Kadoelen, bekijk hier de stand.

logo-ojcIn de tweede klasse F gaat OJC Rosmalen aan de leiding, zelf gewonnen met 3-1 van SC ’t Zand, SEP liet het liggen tegen Bernardus, maar die versla je niet zomaar. HRC’14 haalde uit tegen Viola met 9-0, Floreant, DUNO en VV Bavel VR 2 wonnen ook, dus krijg je deze stand.

Het bericht BTV VR 3 op schema, OJC nieuwe koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.