BTV VR 3 op schema, OJC nieuwe koploper

logo btvDe tweede klasse E loopt niet naar wens, de competitieleider is er maar druk mee. Fortuna Wormerveer VR 2 kwam niet opdagen tegen FC Medemblik en krijgt drie punten in mindering. Koploper De Blokkers was vrij, BTV VR 3 won met 3-1 van Hillegom en blijft goed volgen. Winkel won met 2-1 van Kadoelen, bekijk hier de stand.

logo-ojcIn de tweede klasse F gaat OJC Rosmalen aan de leiding, zelf gewonnen met 3-1 van SC ’t Zand, SEP liet het liggen tegen Bernardus, maar die versla je niet zomaar. HRC’14 haalde uit tegen Viola met 9-0, Floreant, DUNO en VV Bavel VR 2 wonnen ook, dus krijg je deze stand.

Het bericht BTV VR 3 op schema, OJC nieuwe koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!