Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal

milenca leukIn de Margriethal twee ploegen, vv Pernis en Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau, die speelden voor de volle winst.

Het spel golfde op en neer en van de bank riepen de coaches om vooral geduld te hebben.

Milenca van Ee (foto) opende de score voor de thuisploeg.  Monique van der Rijst schoot vlak daarna de gelijkmaker binnen. Na de rust kregen beide ploegen kansen. Pas aan het einde zorgden Suzanne Bakker en Priscilla de Vos er voor dat  vv Pernis ongeslagen aan kop blijft.  Coach Wouter Moraal ( Reiger Boys) zag zijn ploeg de beste wedstrijd van het seizoen spelen.

Team Alkmaar/Sport Stars k\reeg debutant Avanti/ Keuning Advocaten op bezoek. Beide ploegen hadden nog geen punten. Bij de thuisclub, het voormalige Biersteker, lopen veel nieuwe jonge speelster.  De bezoeker hebben dit jaar de stap naar de eredivisie  gemaakt . Het is voor hen  wennen aan het niveau en de afstanden. Het werd uiteindelijk een 3 – 5 overwinning voor de vrouwen uit Stiens. Coach Timmers ( Team Alkmaar/Sportstars)  ziet soms redelijk voetbal, maar de speelsters hebben het moeilijk om dat een wedstrijd vol te houden. Myra Wijngaarden, Mandy Warmerdam en Ginger Kraay scoorden voor de Alkmaarse vrouwen. Femke Reitsma(2), Marije de Boer,Janneke Heslings en Sitsoeng Ha maakten de goals voor de winnende ploeg.

 

Het bericht Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *