Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nijnsel pakt prijs, DVC’26 niet te stoppen

dvcNijnsel/TVE Reclame won de eerste periodetitel door te winnen bij FC Eindhoven VR 2 met 2-4. In de rust was al bekend dat Nijnsel de eerste prijs binnen had, concurrent Rood Wit’62 eindigde in 2-2 tegen HVCH. RKSV Nuenen VR 2 blijft goed presteren, 3-1 winst tegen FC Cranendonck. Beerse Boys gaat naar de derde plaats, zie hier de stand.

In de tweede klasse H pakte DVC’26 de eerste periodetitel, het won met 5-0 van Tubantia. De club uit Didam is van plan weer terug te keren naar de landelijke klassen. Longa’30 klopte het tegenvallende Teisterbanders met 7-1, Varsseveld won met 6-0 van Westervoort en debutant SV Orion won met 3-1 van SDOUC en blijft in de kopgroep staan. Bekijk hier de stand.

Het bericht Nijnsel pakt prijs, DVC’26 niet te stoppen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *