Nijnsel pakt prijs, DVC’26 niet te stoppen

dvcNijnsel/TVE Reclame won de eerste periodetitel door te winnen bij FC Eindhoven VR 2 met 2-4. In de rust was al bekend dat Nijnsel de eerste prijs binnen had, concurrent Rood Wit’62 eindigde in 2-2 tegen HVCH. RKSV Nuenen VR 2 blijft goed presteren, 3-1 winst tegen FC Cranendonck. Beerse Boys gaat naar de derde plaats, zie hier de stand.

In de tweede klasse H pakte DVC’26 de eerste periodetitel, het won met 5-0 van Tubantia. De club uit Didam is van plan weer terug te keren naar de landelijke klassen. Longa’30 klopte het tegenvallende Teisterbanders met 7-1, Varsseveld won met 6-0 van Westervoort en debutant SV Orion won met 3-1 van SDOUC en blijft in de kopgroep staan. Bekijk hier de stand.

Het bericht Nijnsel pakt prijs, DVC’26 niet te stoppen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!