Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Samenwerking tussen Ladies Futsal #14 en Liona Soccer

ms_liona_1920x950Zaterdag 7 januari 2017 is het zover. De vierde editie van het Ladies Futsal #14 Toernooi. Een dag- en avondprogramma in de (top)sporthallen van Omnium in Goes. Het toernooi is bedoeld voor enthousiaste vrouwenvoetbalsters die het leuk vinden om als (gelegenheids)team, met medespeelsters vanuit het veld of als
vriendinnenteam deel te nemen. Met trots kunnen we melden dat Ladies Futsal #14 gaat samenwerken met het eerste vrouwenvoetbal kledingmerk, Liona Soccer.

Een initiatief van voormalig Ajax speelster en international Leonne Stentler. “Ladies Futsal #14 is een heel tof initiatief dat qua ambities natuurlijk heel mooi liona-logo-beeldwoordthemmerkovereenkomt met Liona Soccer. Dat we dan ook de handen ineen kunnen slaan vind ik echt top.“ Met de samenwerking geeft Ladies Futsal #14 een krachtige kick off voor de verdere invulling van Futsal & Fashion. Naast gezelligheid & sportiviteit staat ook de charme van het vrouwenvoetbal hoog in het vaandel tijdens de activiteiten van Ladies Futsal #14.

“We zoeken gericht naar partners, sponsoren en krachtige iconen en initiatieven die het vrouwenvoetbal en de activiteiten rondom Ladies Futsal #14 nóg specialer maken” legt initiatiefneemster Jonneke Schuurbiers uit. “Zo hebben we een geweldige gastredactie weten te strikken voor een minimagazine rondom het toernooi in januari. Bijzondere vrouwen die allemaal iets met voetbal hebben, zoals Leonne Stentler zelf natuurlijk, maar ook een internationaal model met haar (voetbal)roots in Zeeland en een Ajax speelster die regelmatig in Zeeland is. Daarnaast stelt Glamour Magazine een aantal geweldige goodiebags samen, rijdt er een matchende Fiat 500 actie auto rond en komt er nog veel meer leuks…”.

Tijdens het toernooi zal Kevin van Gorkum (Liveband De Hobbyisten) net als tijdens de vorige editie weer als enthousiaste dagspeaker fungeren en draait er een DJ tijdens de wedstrijden. Het indoor vrouwen zaalvoetbal evenement biedt een prima alternatief voor een activiteit in de winterstop. “Dat is ook een van de redenen waarom we het begin januari organiseren. Je biedt teams de kans om een trainingsweekend te combineren met het evenement. Zo hebben we een mooie aanbieding voor de speelsters, staf en supporters om bij Van der Valk Hotel Goes te overnachten”.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Deelname per team bedraagt EUR 35,-. Inschrijven kan via ladiesfutsal14.nl

Het bericht Samenwerking tussen Ladies Futsal #14 en Liona Soccer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *