Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sensatie SC ’t Gooi, feest voor VV Brielle

brielle-feest

In de tweede klasse A pakte SC ’t Gooi verrassend de eerste periodetitel na zelf met 4-2 gewonnen te hebben van GJS. Saestum VR 2 had de eerste prijs voor het grijpen, maar kwam nier verder dan 0-0 tegen hekkensluiter Odysseus’91 VR 2, een grote domper voor de club uit Zeist. Bekijk hier de stand.

In de tweede klasse B ging de eerste periodetitel naar VV Brielle dat met 0-3 won van Sportclub Monster. Oostkapelle en RKAVV zijn na acht speeldagen nog steeds ongeslagen. RCL II won met 5-0 van Quick Boys, RVVH II met 4-0 van DSVP, beide clubs klimmen in de stand, zie hier.

Het bericht Sensatie SC ’t Gooi, feest voor VV Brielle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *