Sensatie SC ’t Gooi, feest voor VV Brielle

brielle-feest

In de tweede klasse A pakte SC ’t Gooi verrassend de eerste periodetitel na zelf met 4-2 gewonnen te hebben van GJS. Saestum VR 2 had de eerste prijs voor het grijpen, maar kwam nier verder dan 0-0 tegen hekkensluiter Odysseus’91 VR 2, een grote domper voor de club uit Zeist. Bekijk hier de stand.

In de tweede klasse B ging de eerste periodetitel naar VV Brielle dat met 0-3 won van Sportclub Monster. Oostkapelle en RKAVV zijn na acht speeldagen nog steeds ongeslagen. RCL II won met 5-0 van Quick Boys, RVVH II met 4-0 van DSVP, beide clubs klimmen in de stand, zie hier.

Het bericht Sensatie SC ’t Gooi, feest voor VV Brielle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!