VV Berkum juicht, ACV loopt uit

berkum-feestVV Berkum won de eerste periodetitel na een 1-2 overwinning op FC Wolvega. De Zwolse club staat 1 punt voor op AZSV dat met 7-1 won tegen SVZW. Na acht speeldagen is er een behoorlijke voorsprong tussen nummer acht (OZC) en de laatste vier clubs in de stand, zie hier.

In de tweede klasse D loopt ACV uit op de achtervolgers. Het won zaterdag de eerste periodetitel tegen concurrent VV Winsum (3-1 winst) en staat nu vijf punten voor op VV Winsum en het uitstekende presterende VIOD VR 2. De drie clubs uit Groningen deden het niet best, verlies voor TKB VR 2, en Lycurgus, slecht een 0-0 van Groen Geel tegen SJO Bergum. Bekijk hier de stand.

Het bericht VV Berkum juicht, ACV loopt uit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!