Coach Wendy Rietveld vanavond terug in Gouda

wendy-rietveldBij RKDEO gaat het steeds iets beter, de club uit Nootdorp wil het in de tweede periode van het seizoen beter gaan doen. De basis moet vanavond worden ingezet voor een goede reeks van wedstrijden. Voor de KNVB beker speelt het vanavond in Gouda tegen Jodan Boys.

De coach van RKDEO, Wendy Rietveld wordt het een soort van thuiskomen, zij werkte eerder voor Jodan Boys. De de moeizame start van RKDEO kan vanavond ingezet worden met winst, de club snakt naar die tweede overwinning.

 

Het bericht Coach Wendy Rietveld vanavond terug in Gouda verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!