Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

En natuurlijk ook een update over het EK Onder 19

849px-uefa_u-19_womens_european_championship-svg1Ook nieuws over de indeling en richting de Elite loting die op dezelfde dag 11 november is al die van Onder 17.

De finalist van de laatste versie, Spanje zit er ook bij om samen met andere 24 teams te strijden voor het eind toernooi in Noord-Ierland van 8 tot en met 20 augustus 2017. Frankrijk, Engeland en Duitsland hebben geen kwalificatie hoeven te spelen en zitten al in de Elite ronde.

De definitieve groep is: Spanje, Frankrijk, Duitsland, Polen, Noorwegen, Ierland, Italië, België, Servië, Schotland, Slovenië, Rusland, Finland, IJsland, Zweden, Portugal, Spanje, Oekraïne, Tsjechië, Zwitserland, Nederland, Turkije, Hongarije en Denemarken.

De topscorer van de kwalificatie ronde was Lucía García (Spanje) met 7 doelpunten. Naast Polen, Ierland, Servië, Finland en Nederland wonnen zij hun 3 poule wedstrijden en zonder een doelpunt tegen naar de Elite ronde. Ook hier 6 groepen van 4 teams die of tussen 3/11 april 2017 of tussen 5/13 juni de Elite ronde zullen spelen.

Het bericht En natuurlijk ook een update over het EK Onder 19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *