Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Femke Reitsma laat Annaparochie juichen

femke-reitsmaDrie speelsters wisten zaterdag in de eerste klasse B twee keer te scoren. Kim Poepjes van Heerenveense Boys doet dat vaker, Eva Visscher van ASC’62 deed het en Femke Reitsma (foto) liet Annaparochie juichen.

Al eerder won Annaparochie voor de competitie op de tweede speeldag, ook toen scoorde Femke Reitsma twee keer. Speelsters die voor het eerst wisten te scoren waren Marit Dijkstra van Be Quick Dokkum, Berber van der Zee van SC Stiens, Iris Kriekjes van VV De Weide en voor Vitesse’63 waren dat Alja Visscher en Linda Veltman.

Al negen speelsters van ASC’62 staan in de lijst die je hier kan bekijken.

Het bericht Femke Reitsma laat Annaparochie juichen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *