Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heb jij al kaartjes voor TWEFCB?

Woensdag 16 november speelt FC Twente Vrouwen in de Round of 16 van de UEFA Women’s Champions League tegen FC Barcelona.

De kaartverkoop voor het duel tegen de Spaanse grootmacht is gestart. Vorig seizoen troffen de ploegen elkaar ook in deze ronde en zag een record aantal toeschouwers van 15.637 mensen de wedstrijd in De Grolsch Veste.

Speciaal voor Early birds is er korting op de kaarten én voor groepen een Meet & Greet met de selectie.
Korting tot en met woensdag 8 november

1 t/m 9 personen €5,- per persoon in plaats van €7,50 (prijs vanaf 9 november)
10 t/m … personen €3,50 per persoon in plaats van €5,00 (prijs vanaf 9 november)

Meet & Greet voor groepen

Je helden ontmoeten? Speciaal voor afname van 20 kaarten of meer is er de Meet & Greet. Bestel je 20 kaarten of meer dan volgt een uitnodiging voor een thuiswedstrijd in de Eredivisie Vrouwen. Na afloop van de wedstrijd ontmoeten jullie de speelsters, kunnen er handtekeningen gescoord worden en natuurlijk met ze op de foto.

Vakkenvullen

Welk vak is al eerste vol bij FC Twente Vrouwen – FC Barcelona? De speelsters van FC Twente Vrouwen gaan met elkaar de strijd aan wie het teamvak als eerste uitverkocht heeft. Zit jij in het winnende vak? Dan word je uitgenodigd voor een Meet & Greet na afloop van een thuiswedstrijd in de Eredivisie Vrouwen.

Teams en vakken

Team MAKE US PROUD – vak 128
Ellen Jansen, Maud Roetgering, Cheyenne van den Goorbergh, Maruschka Waldus, Anouk Borgman, Jade Adan, Zoï van de Ven, Kristina Erman

Team YNWA – vak 133
Sabrine Ellouzi, Jill Roord, Siri Worm, Marthe Munsterman, Renate Jansen en Lenie Onzia

Team KICKOFF – vak 134
Bente Jansen, Danique de Vree, Danique Kerkdijk, Fieke Hendriks, Lineth Beerensteyn, Eshly Bakker, Barbara Lorsheijd, Licia Darnoud

Kaarten bestellen

Ga hier naar Online Ticketing en bestel direct je kaarten. De groepskorting wordt automatisch verrekend bij een bestellen van 10 of meer kaarten. Ook aan de kassa’s in de Fanstore zijn de kaarten te koop. Kijk hier voor de openingstijden van de Fanstore. Op de wedstrijddag zijn vanaf 17.00 uur aan de kassa’s van de Supporters Service Unit (SSU) aan de spoorzijde tickets te koop.

Het bericht Heb jij al kaartjes voor TWEFCB? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *