Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Marieke Baas terug op oude positie, en hoe!

marieke-maarssenWederom een doelpuntenregen in de zondag hoofdklasse.

Twee speelsters wisten drie keer te scoren, Kim Bankers van Someren, staat al op acht doelpunten en Marieke Baas (foto) van VV Maarssen. De altijd veel scorende Baas staat eindelijk in de lijst. Maar dan moet ze wel spelen als rechtsbuiten, dan schiet ze er nog wel 10 tot 12 in. Op alle posities heeft ze al gespeeld, nu dan op de juiste rechtsbuitenpositie.

Speelsters die twee keer het doel vonden waren Carin Vissers van Venlosche Boys, Minke de Jong van SC ’t Zand, Shauni Regli (RKSV Nuenen) en Naomi Dijkman van Fortuna Wormerveer, zij staat bovenaan met nu al vijftien doelpunten.

Nieuw in de lijst zijn Loes van de Ven, Judith Kuiper, Juul Santema van FC Eindhoven. Eline Ploegmakers scoorde het belangrijke doelpunt voor Prinses Irene. Bekijk hier de stand.

Het bericht Marieke Baas terug op oude positie, en hoe! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *