Suze Scheerder belangrijk voor FC Gelre

scheerderSuzanne de Kort van VV Trekvogels raakt op stoom, zondag was ze goed voor twee doelpunten. Ook Marès Beekers van VV Bavel deed dat, de club won de eerste periodetitel. FC Gelre blijft ook goed mee doen in de top van de eerste klasse D, Suze Scheerder (foto) wist zelfs drie keer te scoren. Speelsters die voor het eerst wisten te scoren zijn Marieke Constandse van BSC, Amber van Boxtel (Bavel), en Marley Renner van FC Gelre. OVV’67 kent een moeilijk seizoen, toch staan er al acht speelsters in de lijst, zie hier.

Het bericht Suze Scheerder belangrijk voor FC Gelre verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!