Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente – Ajax niet in het stadion

luingeOude tijden herleven aanstaande vrijdag op Sportpark Slangenbeek bij ATC ’65 bij de topper in de Eredivisie vrouwen tussen FC Twente en Ajax. Op knvb.nl staat dat de topper in De Grolsch Veste wordt gespeeld, maar dat klopt niet.

Als de scheidsrechters het veld betreden voor de warming-up zullen de mensen even twee keer kijken. Is dat Roelof Luinge? Ja, dat is Roelof Luinge, een van de markantste arbiters die het betaald voetbal heeft gekend.

Hij floot 845 wedstrijden in het profvoetbal. Een record, nog altijd. En daar komt er dus eentje bij. Niet zo maar een wedstrijdje, nee het duel tussen de twee beste vrouwenelftallen van Nederland. Tussen de regerend kampioen en de club die het zo graag wil worden en de ranglijst aanvoert: FC Twente – Ajax.

Het bericht FC Twente – Ajax niet in het stadion verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *