Vrouwenzaalvoetbal in Zeeland

zaal-echt-mooi

Zaterdag 7 januari 2017 is het weer zover. De vierde editie van het Ladies Futsal #14 Toernooi. Dit toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van vrouwenzaalvoetbal in Zeeland. Het toernooi is bedoeld voor enthousiaste vrouwenvoetbalsters die het leuk vinden om als (gelegenheids)team, met medespeelsters vanuit het veld of als vriendinnenteam deel te nemen. Deze editie bestaat uit een dag- en avondprogramma in de (top)sporthallen van Omnium in Goes.

Samenwerking LadiesFutsal#14 en Liona Soccer

Ladies Futsal #14 gaat samenwerken met het eerste vrouwenvoetbal kledingmerk, Liona Soccer. Een initiatief van voormalig Ajax speelster en international Leonne Stentler. “Ladies Futsal #14 is een heel tof initiatief dat qua ambities natuurlijk heel mooi overeenkomt met Liona Soccer. Dat we dan ook de handen ineen kunnen slaan vind ik echt top.“

Met de samenwerking geeft Ladies Futsal #14 een krachtige kick off voor de verdere invulling van Futsal & Fashion.

Naast gezelligheid & sportiviteit staat ook de charme van het vrouwenvoetbal hoog in het vaandel tijdens de activiteiten van Ladies Futsal #14. “We zoeken gericht naar partners, sponsoren en krachtige iconen en initiatieven die het vrouwenvoetbal en de activiteiten rondom Ladies Futsal #14 nóg specialer maken” legt initiatiefneemster Jonneke Schuurbiers uit. “Zo hebben we een geweldige gastredactie weten te strikken voor een minimagazine rondom het toernooi in januari. Bijzondere vrouwen die allemaal iets met voetbal hebben, zoals Leonne Stentler zelf natuurlijk, maar ook een internationaal model met haar (voetbal)roots in Zeeland en een Ajax speelster die regelmatig in Zeeland is.

  1. Daarnaast stelt Glamour Magazine een aantal geweldige goodiebags samen, rijdt er een matchende Fiat 500 actie auto rond en komt er nog veel meer leuks…”.

 

Er zijn nog plaatsen

Het indoor vrouwen zaalvoetbal evenement biedt een prima alternatief voor een activiteit in de winterstop. “Dat is ook een van de redenen waarom we

het begin januari organiseren. Je biedt teams de kans om een trainingsweekend te combineren met het evenement.

Zo hebben we een mooie aanbieding voor de speelsters, staf en supporters om bij Van der Valk Hotel Goes te

overnachten”.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Deelname per team bedraagt € 35,-. Inschrijven voor Ladies Futsal #14 kan via

www.ladiesfutsal14.nl.

Ook zaalvoetballen?

Wil jij ook met een meiden- of vrouwenteam zaalvoetballen in de vorm van wedstrijden en/of trainingen? Informeer dan bij de KNVB waar dit bij jou in de buurt kan. Stuur daarvoor een mail naar marius.privee@knvb.nl.

 

 

 

Het bericht Vrouwenzaalvoetbal in Zeeland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!