Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

DTS Ede wil vlammen tegen Buitenveldert

dts-goedSaestum kan de competitie weer spannend maken bij winst op Ter Leede. Het verschil is vier punten in het voordeel van Ter Leede, maar Saestum wint momenteel alles wat er te winnen is. Jong Terstar speelt zonder druk tegen Barendrecht en blijft bij winst meedraaien in de top. Geldt ook voor Jong ADO Den Haag dat RKHVV ontvangt. DTS Ede tegen Buitenveldert is een wedstrijd in de middenmoot, slechts de winnaar blijft of gaat naar de vijfde plaats. Wartburgia en SC Woezik staan beide op tien punten, ze spelen tegen elkaar. De topper is Eldenia thuis tegen RVVH, de verliezer blijft onderin sukkelen, en dat wil je niet als club. Het programma:

13:00 Sastum – Ter Leede
14:30 Jong Telstar – Barendrecht
14:45 Wartburgia – SC Woezik
15:00 DTS Ede – Buitenveldert
17:00 Jong ADO Den Haag – RKHVV
17:15 Eldenia – RVVH

Het bericht DTS Ede wil vlammen tegen Buitenveldert verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *