En het interview met Carmen Simonis (ADO Den Haag)

Afgelopen vrijdagavond na de wedstrijd van ADO Den Haag vs Achilles ’29, speelronde 7, hadden we ook een interview met Carmen Simonis en dat liep op een leuke manier aardig uit de hand. We moesten hier en daar wat knip- en plak werk leveren maar met alle plezier!

De volgende dag speelde ze met Jong ADO Den Haag de uitwedstrijd tegen Buitenveldert in de Topklasse. Al na 12 minuten werd de wedstrijd stilgelegd, kort daarna gestaakt, vanwege een behoorlijke voorhoofdwond bij Carmen Simonis. U heeft het vast wel gelezen, zie hier, maar ze is zeer positief aan het herstellen. We hopen dat ze snel weer kan voetballen en wensen haar de sterkte en energie om dat doel weer te bereiken!

Het bericht En het interview met Carmen Simonis (ADO Den Haag) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!