Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gestaakte wedstrijd BTV – Jong ADO naar 17 december

carmen-gewondDe voetbalwereld werd vorige week opgeschikt na een zware botsing tussen Lizzy Bermudez van Buitenveldert en Carmen Simonis van Jong ADO Den Haag. Laatstgenoemde kan nog niet voetballen, na elf hechtingen is zij nog niet hersteld van die harde botsing. Laten we hopen dat niemand dit overkomt maar ook in het vrouwenvoetbal gebeuren dit soort zaken. Buitenveldert – Jong ADO Den Haag wordt nu ingehaald op zaterdag 17 december, aanvang 14:00, de wedstrijd zal in zijn geheel worden overgespeeld.

We maken ons op voor de negende speeldag in de landelijke klassen en wederom voorzien van de vele tussenstanden in de top en hoofdklasse, daar staat onze site immers bekend voor. Ook hopen we weer alle ruststanden te publiceren van de eerste klassen, al lukt dat op de zondag niet altijd. Maar met hulp en steun van een ieder gaan we er weer voor. Wij wensen iedereen een fijn voetbalweekend met geen ellende hetgeen Carmen Simonis is overkomen.

Het bericht Gestaakte wedstrijd BTV – Jong ADO naar 17 december verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *