Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sporting’70 speelt topper tegen VV IJzendijke

slidingSporting’70 heeft zes punten, tegenstander VV IJzendijke heeft drie punten meer. Sporting’70 wist in alle wedstrijden te scoren, nu gaat het om de drie punten in de strijd om degradatie. Ter Leede II begint te draaien, de punten komen dan ook. Nu wacht de uitwedstrijd tegen SteDoCo dat al acht van de tien punten wist te behalen op eigen veld.

HTC won vorige week de eerste wedstrijd (Be Quick’28) en hoopt op een nieuw succes tegen VV Heerenveen.

Be Quick’28 staat nog op de achtste plaats, nu wacht de uitwedstrijd tegen VIOD dat thuis nog ongeslagen is. Jong PEC Zwolle is thuis erg sterk, maar of dit genoeg is om SSS te verslaan? De club uit Klaaswaal draait een sterk seizoen. Koploper RCL won de eerste periodetitel, maar dat is slechts een troostprijs, kampioen worden is het doel, ze spelen thuis tegen Oranje Nassau dat uit al drie keer heeft gewonnen. Het programma:

14:30 VIOD – Be Quick’28

14:30 RCL – Oranje Nassau

14:30 HTC – VV Heerenveen

14:30 SteDoCo – Ter Leede II

15:00 Sporting’70 – VV IJzendijke

17:00 Jong PEC Zwolle – SSS

 

Het bericht Sporting’70 speelt topper tegen VV IJzendijke verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *