Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Teamgenoten Oranje speelsters op FIFA shortlist

De FIFA heeft een shortlist gemaakt met de 10 toppers: Camille Abily (FRA/Olympique Lyonnais), Amandine Henry (FRA/Portland Thorns), Saki Kumagai (JPN/Olympique Lyonnais), Carli Lloyd (USA/Houston Dash), Christine Sinclair (CAN/Portland Thorns) en Dzsenifer Marozsán (Germany/1. FFC Frankfurt/Olympique Lyonnais). Dit zijn er maar 6 de andere 4 genomineerden komen uit teams van enkele Oranje Leeuwinnen.

Er zijn twee teamgenoten Vivianne Miedema en Stefanie van der Gragt en dat zijn captain Melanie Behringer (GER/FC Bayern Munich) en Sara Däbritz (GER/FC Bayern Munich). Ook Oranje speelster Lieke Martens mag wellicht in de feestvreugde delen want Marta (BRA/FC Rosengård) en teruggekeerde Lotta Schelin (ZWE/FC Rosengård) is genomineerd, ze kwam terug van Olympique Lyonnais.

Het bericht Teamgenoten Oranje speelsters op FIFA shortlist verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *