Teamgenoten Oranje speelsters op FIFA shortlist

De FIFA heeft een shortlist gemaakt met de 10 toppers: Camille Abily (FRA/Olympique Lyonnais), Amandine Henry (FRA/Portland Thorns), Saki Kumagai (JPN/Olympique Lyonnais), Carli Lloyd (USA/Houston Dash), Christine Sinclair (CAN/Portland Thorns) en Dzsenifer Marozsán (Germany/1. FFC Frankfurt/Olympique Lyonnais). Dit zijn er maar 6 de andere 4 genomineerden komen uit teams van enkele Oranje Leeuwinnen.

Er zijn twee teamgenoten Vivianne Miedema en Stefanie van der Gragt en dat zijn captain Melanie Behringer (GER/FC Bayern Munich) en Sara Däbritz (GER/FC Bayern Munich). Ook Oranje speelster Lieke Martens mag wellicht in de feestvreugde delen want Marta (BRA/FC Rosengård) en teruggekeerde Lotta Schelin (ZWE/FC Rosengård) is genomineerd, ze kwam terug van Olympique Lyonnais.

Het bericht Teamgenoten Oranje speelsters op FIFA shortlist verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!