Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainer SC Stiens lopend naar uitwedstrijd

trainer tjammeTjamme Valk is al jaren de trainer van SC Stiens. Hij woont in Sint Annaparochie en is ooit bij de plaatselijke trots begonnen als jeugdtrainer. Zaterdag speelt hij daar met Stiens tegen Sint Annaparochie, het sportpark ligt op nog geen 200 meter van zijn huis. Een aparte wedstrijd voor de trainer die waarschijnlijk lopend naar een uitwedstrijd van zijn club gaat.

ONS Sneek speelt thuis de belangrijke wedstrijd tegen Hollandscheveld, en voor Ana Carolina de Jong (en haar vader) een speciale wedstrijd zaterdag. Dan speelt Heerenveense Boys tegen Oranje Nassau VR 2, bij de club uit Groningen waren zij en haar vader vorig seizoen nog actief. Beide gepromoveerde clubs treffen elkaar, Vitesse’63 en VV De Weide, en kan ASC’62 opnieuw winnen? Het programma:

12:30 Oranje Nassau VR 2 – Heerenveense Boys

14:30 Vitesse’63 – De Weide

15:00 Annaparochie – SC Stiens

15:00 Be Quick Dokkum – Be Quick’28 VR 2

15:00 ONS Sneek – Hollandscheveld

15:00 ASC’62 – The knickerbockers

Het bericht Trainer SC Stiens lopend naar uitwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *