Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VV Rhoon klimt enorm bij winst op Unicum

rhoon-thuis

Mocht VV Rhoon thuis winnen van Unicum dat makt de club een grote sprong op de ranglijst. Nummer vier (FC Rijnvogels) en tussen nummer tien (Rhoon zitten) slechts drie punten verschil. Het programma op deze negende speeldag mag er dan ook wezen. Smerdiek tegen Berkel, de verliezer zoekt het gevaar weer op, de winnaar heeft een mooie zaterdag. Wartburgia II tegen FC Rijnvogels is het verschil ook maar drie punten, de ranglijst zal er zaterdag compleet anders uit gaan zien. Koploper Klarenbeek speelt thuis tegen Barendrecht II. Het complete programma:

11:00 Wartburgia VR 2 – FC Rijnvogels

12:45 Smerdiek – Berkel

14:00 Klarenbeek – Barendrecht VR 2

14:00 IJFC – Reiger Boys

14:30 VV Rhoon – Unicum

14:45 DSS – Odysseus’91

 

 

Het bericht VV Rhoon klimt enorm bij winst op Unicum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *