Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alcmaria Victrix – WVC topper in de 1e klasse C

poster-kraker

De twee onderste clubs in de stand staan al op ruime afstand van de clubs die boven hun staan. SC Purmerland en RKVV Velsen moeten nu echt gaan winnen anders wordt het een moeilijk verhaal. RKDEO staat net boven de streep voor degradatie en moet thuis winnen van Velsen om strakst niet de nacompetitie voor behoud te moeten gaan spelen. Alcmaria Victrix en WVC staan daar weer net boven en spelen tegen elkaar, een kraker dus in Alkmaar. SDO kan bij winst op Purmerland ruim afstand nemen van de onderste positie, Eldenia II ook, maar uit tegen VV Hoogland is al moeilijk genoeg. De Zweef is in vorm, ze gaan naar koploper VV Rigtersbleek. Witkampers – FC Berghuizen is de topper om de tweede plaats. Het programma:

11:00 VV Rigtersbleek – De Zweef

11:30 Witkampers – FC Berghuizen

14:00 RKDEO – RKVV Velsen

14:00 Alcmaria Victrix – WVC

14:30 VV Hoogland – Eldenia VR 2

14:30 SC Purmerland – SDO

Het bericht Alcmaria Victrix – WVC topper in de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *