Een nieuw begin voor Angela Verdoes

angela-verdoesAngela Verdoes gaat in de vrouwenvoetbalwereld aan een tweede leven beginnen. Ze wordt ‘zaakwaarnemer’ en heeft Women’s Sports Agency opgericht. De voormalig aanvalster van onder andere Ter Leede, Franklin Pierce en Boston Renegades gaat haar kennis en ervaring inzetten bij het begeleiden van voetbalsters.

Twaalf jaar als operationeel manager van een Katwijks kinderopvangbedrijf gaven haar ook nog eens een extra brok maatschappelijke ervaring. ,,Ik heb daar alles meegemaakt. Groeien van vijf naar zestien vestigingen en daarna een tijd van krimp toen de overheid de budgetten weer terugdraaide. Ik vond dat fantastisch en heb er heel veel geleerd, maar ik merk dat het voetbal weer begint te kriebelen.” Klik hier voor het hele artikel.

Het bericht Een nieuw begin voor Angela Verdoes verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!