John Kaersenhout nieuwe trainer Eldenia

john-saestumJohn Kaersenhout is per direct de nieuwe trainer van Eldenia. Hij is morgen al aanwezig wanneer Eldenia de belangrijke wedstrijd speelt tegen RVVH, maar is dan nog niet de hoofdcoach. Interim-trainer Maarten de Vries zal voor de laatste keer voor de groep staan. John Kaersenhout was vijf seizoenen trainer bij Saestum, met die club won hij het landskampioenschap bij de amateurs. Bij Eldenia was een vacature ontstaan omdat trainer Wim Pol twee weken geleden op staande voet werd ontslagen.

Het bericht John Kaersenhout nieuwe trainer Eldenia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!