SSS’18 moet winnen van BSC

actie-ovvVV Bavel thuis tegen FC Gelre is de topper in de eerste klasse D. FC Gelre staat vier punten achter op koploper Bavel, dus een mooie affiche tussen twee veel scorende clubs. Amstenrade wacht wel af, eerst maar eens zien te winnen van Nooit Gedacht. Er staan meerdere zeer belangrijke wedstrijden op het programma. Onderin moet SSS’18 winnen van BSC, anders gaat het een donkere kerst worden in Overloon. OVV’67 snakt naar winst, ze hebben een punt minder dan VDZ, zondag treffen ze elkaar. En kan Baronie weer winnen? Uit tegen Bekkerveld moet dit dan gebeuren. Het programma:

11:00 Bekkerveld – Baronie

12:30 OVV’67 – VDZ

14:30 VV Bavel – FC Gelre

14:30 SSS’18 – BSC

14:30 Amstenrade – Nooit Gedacht

14:30 VV Trekvogels – VV Schijf

Het bericht SSS’18 moet winnen van BSC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!