UWCL wedstrijd FC Twente live op tv


Het duel in de achtste finales van de Champions League tussen Barcelona en FC Twente is woensdag 9 november live te zien op TV Oost. De wedstrijd in Barcelona begint om 18.30 uur en is het eerste treffen tussen beide ploegen in dit tweeluik.

De uitzending begint woensdag om 18.20 uur. Een week later is de return in De Grolsch Veste in Enschede. Vorig jaar stonden beide ploegen ook tegen over elkaar bij de laatste zestien de in Champions League. Toen won Barcelona twee keer met 1-0.

Het bericht UWCL wedstrijd FC Twente live op tv verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!