Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sherida Spitse weer kampioen van Noorwegen

Sherida Spitse is afgelopen zaterdag voor de 3e keer op rij kampioen van de Toppserien geworden. Met haar team LSK Kvinner won ze de laatste van Sandviken met 4-0 waarin ze niet scoorde maar wel de volle 90 minuten vol wist te maken.

Met 4 punten verschil op Avaldsnes eindigt het 1e met een doelsaldo van 78 plus en nul wedstrijden verloren. Sherida Spitse wist zelf 10 keer te scoren en scoorde 2 gele kaarten in deze competitie. Ze heeft inmiddels al 20 doelpunten gemaakt in 78 wedstrijden voor LSK.

Het bericht Sherida Spitse weer kampioen van Noorwegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *