Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

AZSV nieuwe koploper, ACV wint weer

logo azsvAZSV uit Aalten staat voor het eerst dit seizoen bovenaan in de tweede klasse C. De topper tegen Berkum werd met 0-1 gewonnen. Op de eerste speeldag verloor AZSV nog, daarna acht overwinningen op rij. HZVV draait prima mee, Bruchterveld werd met 0-2 verslagen. Genemuiden draait wat minder, OZC won van de club met 2-1. Het verschil met de veilige achtste plaats en plaats negen is al vijf punten, zie hier de stand.

In de tweede klasse D liefst 36 doelpunten, in deze klasse vallen dan ook de meeste goals. ACV uit Assen staat vijf punten voor als koploper op VIOD II en VV Winsum. Groen Geel doet ook nog mee in de top, daarna is er al een flink gat met de rest. Onderin de stand problemen voor Asser Boys en nog grotere problemen voor SV Bedum, zie hier.

 

Het bericht AZSV nieuwe koploper, ACV wint weer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *