Carolien Filippo en RKHVV genieten nog na

rkhvv-blij

Voor de tweede keer dit seizoen wisten alle clubs zaterdag in de topklasse te scoren. RKHVV (foto) ging juichend van het veld na de winst op Jong ADO Den Haag. Carolien Filippo gaat met haar drie doelpunten naar zeven treffers, Catja Suurmeijer van Wartburgia scoorde er twee en komt op zes doelpunten te staan. Nieuw in de lijst zijn Felicia Hermans van Wartburgia, Yvon van Weert (RKHVV) en Eefje van den Nieuwenhof die voor Eldenia uitkomt. Speelsters die vaak weten te scoren zoals Kim Zethof, Kitty Susan, Anna Knol, Chelly Drost en Wendy Mulder deden dat ook nu weer, bekijk hier de stand.

Het bericht Carolien Filippo en RKHVV genieten nog na verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!