Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Saestum II wint topper, Oostkapelle koploper

feest oostkapelleIn de tweede klasse A staat Saestum II weer bovenaan. De topper tegen Wartburgia III werd met 4-1 gewonnen. SC ’t Gooi kwam niet verder dan 1-1 tegen SV De Meer, dus was het voor de club uit Zeist een prima dag. Debutant Hercules won weer, en nu al 14 punten. Blauw Geel’55 – ARC was leuk voor het publiek, 5-3, zie hier de stand na negen wedstrijden.

In de tweede klasse B gaat Oostkapelle alleen aan de leiding met 21 punten. DSVP werd met 1-2 verslagen, de topper tussen VV Brielle en RKAVV eindigde in 1-1. LYRA blijft ook knap bovenin meedraaien, Barendrecht III werd met 2-0 verslagen. RVVH II komt eraan, RCL II ook en Quick Boys pakte onderin drie belangrijke punten, zie hier de stand.

Het bericht Saestum II wint topper, Oostkapelle koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Saestum II wint topper, Oostkapelle koploper

feest oostkapelleIn de tweede klasse A staat Saestum II weer bovenaan. De topper tegen Wartburgia III werd met 4-1 gewonnen. SC ’t Gooi kwam niet verder dan 1-1 tegen SV De Meer, dus was het voor de club uit Zeist een prima dag. Debutant Hercules won weer, en nu al 14 punten. Blauw Geel’55 – ARC was leuk voor het publiek, 5-3, zie hier de stand na negen wedstrijden.

In de tweede klasse B gaat Oostkapelle alleen aan de leiding met 21 punten. DSVP werd met 1-2 verslagen, de topper tussen VV Brielle en RKAVV eindigde in 1-1. LYRA blijft ook knap bovenin meedraaien, Barendrecht III werd met 2-0 verslagen. RVVH II komt eraan, RCL II ook en Quick Boys pakte onderin drie belangrijke punten, zie hier de stand.

Het bericht Saestum II wint topper, Oostkapelle koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *